free web design templates

Over mij

Someday is not a day of the week!

Mobirise

Jouw Coach en Trainer

Marco Overduin is de oprichter van Buitengewoon lopen. Meer dan 20 jaar ervaring als hardloper & ultra loper met medische roots.

Mijn verhaal

Ik ben op mijn 15e begonnen met hardlopen met mijn vader als voorbeeld en inspiratiebron. Sinds die tijd ben ik letterlijk in alle valkuilen gelopen waar je als hardloper in kan lopen. Van blessures tot overtrainen, geen progressie boeken maar wel hard trainen. Ik ben mijn trainingen gaan analyseren en mijzelf hardop afgevraagd waarom loop ik en wat kan ik verbeteren. Ik heb zoveel mogelijk kennis vergaard, uitgeprobeerd en deze aangeleerd. De kennis komt vanuit de medische kant, studies, ervaring, dingen die fout gaan en simpelweg een opleiding.
Lang verhaal kort, het had sneller gekunt, ik had een trainer/coach kunnen zoeken!
Mijn honger naar kennis, zelf doen, snappen en in praktijk brengen geeft mij als trainer/coach een brede kennis over de verschillende facetten van hardlopen. Mijn kers op de taart was de opleiding tot hardlooptraininer, mijn coach was Virgil Spier, Olympisch sprinter.
Het allerleukste is nog steeds de kennis delen, mensen zien groeien en lol hebben van deze geweldige sport: hardlopen / trailrunning.

Daarom ben ik hardlooptrainer

Take the first step in faith. You do not need to see the whole staircase, just take the first step!

Martin Luther King Jr.

BUITENGEWOON LOPEN

Contact

Buitengewoon Lopen

Bel gerust voor meer informatie
Marco Overduin
Telefoon: 085 876 94 62
Mail: hallo@buitengewoonlopen.nl

AANMELDEN

Direct starten? laat het weten, er wordt contact met je opgenomen.

NEEM CONTACT MET ONS OP